streekproducten

stichting keurmerk streekproduct westerwolde voorziet – als onafhankelijke organisatie – westerwoldse producten, diensten en kunst van een keurmerk. het kwaliteitsoordeel dat hiermee wordt afgegeven, wordt bevestigd d.m.v. een certificaat dat door de stichting wordt uitgereikt aan de producent. alleen dit certificaat geeft producenten het recht om het keurmerk voor gecertificeerde producten te voeren en het keurmerklogo in hun productreclame op te nemen. http://www.streekproductwesterwolde.nl

een greep uit de producten:

westerwoldse honingkoek: echte bakker meinds in onstwedde bakt met veel succes een honingkoek die gemaakt wordt met westerwoldse honing en rogge. dit volgens traditioneel recept!

echte bakker meinds, dorpsstraat 41, 9591 ar onstwedde, 0599 331 426 http://www.johnmeinds.echtebakker.nl
 
 
westerwoldse jam en chutney: emma beije maakt haar heerlijke producten met ingrediënten rechtstreeks gehaald uit haar tuin. een weelde aan fruitbomen, bessenstruiken, aardbeien etc. volgens emma is het een uit de hand gelopen hobby!

jam en chutney d’emma
industrieweg 12, 9699 sk vriescheloo, 0597 – 541 451, emmabeije@gmail.com
 
 
westerwoldse groenten, fruit en kruiden: arthur doornebosch en benedetta benedetti maken potjes jam, gelei, bietjes, sappen, soepen, sauzen, ingelegde groenten, stoofperen al naar gelang het seizoen en de al dan niet succesvolle oogst.

hop en grut, lammertsweg 9, 9541 xd vlagtwedde, 0599 – 354 543, 06 – 284 624 93
http://hopengrut.wordpress.com   hopengrut@xs4all.nl
 
 
westerwoldse violen en groenten: henk jansen verbouwt gecertificeerde boeren-, bloem-, spits-, rode, witte, chinese, spruit en savooiekool, andijvie, sperziebonen, prei, rode bieten, aardappelen eba en premiere en violen. hij verkoopt deze vanaf de boerderij aan de lammerweg en in de schoolstraat 32 in vlagtwedde.

lammerweg 18, 9551 tb sellingen, 0599 – 326 377, mts.jansen@home.nl

 

 

 

 

 

geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s