leo janson

op zoek naar een omgeving zoals die waar ik opgroeide vond ik deze terug in westerwolde. het heeft met snelheid te maken, de snelheid van het leven. hier leerde ik weer wachten…

na 8 jaar met ziel en zaligheid gewerkt te hebben aan de restauratie en invulling van burcht wedde ga ik op zoek naar nieuwe inspiratie. geraakt door de verleiding van cittaslow in relatie tot de nieuw op te richten gemeente westerwolde. niet wachten tot er iets opgelegd wordt maar nu al de samenwerking zoeken en wat verbindt er meer dan schoonheid en passie? de kunst, maar voor mij vooral de kunstenmakers, makers van kunst. zij maken het verschil.

de ambassade van westerwolde in oldambt, lijn3, de halte waar ooit de stoomtram ol graitje vertrok naar ter apel, dwars voor westerwolde. een mooie kapstok om onze eerste fysieke locatie aan op te hangen.
kunst en cultuur in een prachtig industrieel erfgoed aan de haven in winschoten met een theater en een heuse brasserie met eerlijk eten.

het begin is er…

namens het team, leo janson

%d bloggers liken dit: