marjan bey

EWmarjan355sinds 2004 woon ik in westerwolde. geboren in leiden, tot 2004 bijna altijd in amsterdam gewerkt.
waarom emigreren? we waren moe van het drukke, wilde westen, wilden niet meer zo keihard en alsmaar werken. we zochten een mooie, fijne, rustige, betaalbare plek.
vandaar.
nooit geweten dat groningen zo mooi is tot we via funda hier of all places terecht kwamen. het intieme westerwolde en het weidse van het oldambt, het noorden, dat me aan de zee herinnert want daar ligt leiden natuurlijk vlakbij.
de stilte deed in het begin bijna pijn aan mijn oren.

ik ben art director of grafisch vormgever of conceptmaker of tekstschrijver of secretaresse of illustrator of sitebouwer of marketingmanager of styliste of alles tegelijk, zoals het uitkomt. door mijn heel lange ervaring bij of voor de mooiste reclamebureaus en dito directe klanten in allerlei functies, weet ik goed hoe het communicatievak in al zijn facetten werkt.
ben dol op werken. een merk bouwen, een logo en huisstijl ontwerpen, een campagne bedenken, een flyer, moodboards, een agenda, een poster, kunstboek maken maar veel vaker geniet ik van al het moois om me heen. zoals hier in de tuin van teamlid wilbert in het geweldige dorpje oudeschans. dat is pas vergaderen!

heel langzaam, maar ook heel zeker komen onze culturele dromen uit!
http://www.marjanbey.com

%d bloggers liken dit: