ter apeler borrelband

van hun facebookpagina:
hans van den berg wilde graag in een bandje spelen. dat kan. bernard meulman kende een drummer, arnold winkel. en neef bernard meulman kon bassen. als joop saspers mee ging doen op elektrische gitaar, was de band compleet. alex vissering (wie kent hem niet) kwam langs en vroeg of hij zijn gitaar ook even moest halen. alex nam peter erdman mee om op het hammond-orgel te spelen. toen ze een avond zonder bas zaten, was john vissering zo goed om even in te vallen. hij is blijven hangen als multi-instrumentalist.

de borrelband is vooral een vriendenband, bij wie het plezier in spelen voorop staat. muziek uit de sixties, seventies. rolling stones, beatles en natuurlijk bob dylan, wiens muziek centraal staat.
na een geweldige tournee door oostenrijk in 2010 hebben de oude maar wijze mannen besloten om muziek te blijven maken tot ze omvallen.

contactgegevens volgen…

%d bloggers liken dit: