geert schreuder

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

geert schreuder is allereerst schilder van het landschap rond zijn woonplek. met dynamische toetsen, hevige kleuren en druipende verfstreken, geeft hij de elementen van het landschap weer, lage horizonten, wolkenluchten, licht, sfeer en stemming. soms plaatst hij menselijke figuren, dieren of bouwwerken in het landschap. zijn schilderijen, in acryl- en olieverf, tonen steeds weer opnieuw hoe hij wordt geïnspireerd door zijn directe omgeving. hij schildert niet alleen wat hij ziet maar ook hoe het hem beweegt. de emotie die hij ervaart is de aanleiding.

geert schreuder is geboren in 1949. studeert in 1971 af aan de ABK minerva te groningen. vestigt zich dan als professioneel kunstschilder in onstwedde. sindsdien exposeert hij regelmatig in binnen- en buitenland.

het atelier: esweg 9 te onstwedde, is het hele jaar op afspraak te bezoeken: 0599 – 331 731 of info@geertschreuder.nl
http://www.geertschreuder.nl

%d bloggers liken dit: