antoine van der maesen

EWantoinevdm710

in memoriam. antoine is in 2013 overleden.

antoine was fotograaf en uitgever van fotogedichtenboeken. samen met paul de sombreff, schrijver, vormde hij art in nature. hij heeft veel geëxposeerd en geparticipeerd in o.a. noorderlicht. in 2001 bracht hij zijn eerste boek uit in samenwerking met dichter roel reijntjes. zijn laatste boek is groen juweel westerwolde. in opdracht van de stichting delfsail maakte hij met koos boertjens een fotoboek over dit festijn. nederland een gedicht is het meest bijzondere product van art in nature. hiervoor reisde hij door heel nederland en vond prachtige, vaak onbekende plekken. sfeervolle beelden van onze 12 provinciën worden versterkt door 25 gedichten van 16 grote nederlandse dichters.

http://www.Artinnature.nl

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: