express no6: tekenen?

geweldig, er wordt volop getekend. in heel westerwolde. van munnikenmoer via kopstukken tot klein ulsda. onze petitie in twee versies, een voor westerwolmers en een voor niet-westerwolders. een petitie. ja, na overleg met de burgemeesters snijder en kompier, hebben we onze site beschikbaar gesteld om hopelijk heel veel digitale handtekeningen op te halen (we denken aan of dromen van 10.000 stuks! met dit aantal dient minister plasterk nota te nemen van de petitie).
handtekeningen die de aanvraag vóór de gemeente westerwolde (en tégen de mega-gemeente oost-groningen) kracht moeten bijzetten.

dit politieke uitstapje achten wij noodzakelijk om te komen tot één prachtige cittaslow-gemeente westerwolde.
deze week zijn we van start gegaan met een artikel in het dagblad van het noorden en berichten op onze facebookpagina. en met posters en flyers. er volgt nog meer… de aktie loopt tot eind augustus. lieve abonnees, volgers, vrienden help ons! de directe links om te tekenen zijn: voor westerwolders: https://expeditiewesterwolde.com/2014/06/24/ja-ich-bin-ein-westerwolder/ en voor niet-westerwolders: https://expeditiewesterwolde.com/2014/06/24/klik-hier/
en je kunt via de knoppen hieronder dit artikel delen met vrienden, familie etc.

EWexpresspetitie710