express no36: winterwelvaart: kunstenaars gevraagd!

na het succes in groningen en appingedam heeft de stichting winterwelvaart samen met de stichting tramhaven winschoten ons verzocht, een beetje laat weliswaar, mee te werken aan de opzet van de winterwelvaartkunstmarkt winschoten. dat doen we graag natuurlijk. hier volgt de eerste info:

locatie: de verwarmde zaal van de tramwerkplaats, havenkade 3, winschoten

woensdag 28 december van 13.00 tot 21.00 uur. kosten 25 euro.

de bedoeling is een kunstmarkt met ook wat mooie brocante en dergelijke. er liggen oude schepen in de haven. er is een fiepbus voor de kids, er branden vuurkorven, er is overal muziek, de harbour jazzclub&kitchen maken het lekker en gezellig en nog veel meer sfeervols.
het aantal bezoekers is altijd groot, ook tijdens de eerdere havendagen.
er wordt uitgebreide publiciteit door alle betrokkenen gemaakt in geheel groningen.

we hebben henriëtte beij bereid gevonden verdere informatie te verstrekken: t 06 229 705 29 of honing@xs4all.nl en/of vul het formulier hieronder in:

%d bloggers liken dit: