journaalpossst no126: leo: column no52

loom navigeer ik over het web op zoek naar kennis. daar aangekomen lees ik met verwondering dat zij het achterlijf strekt waardoor haar orgaan zichtbaar wordt en deze buis in de geslachtsopening van de man steekt…. de voortplanting is een feit.

de keukenbrigade van de club aan de haven is in een voortdurende staat van guerrilla. nadat de musca domestica vorig jaar, vechtend tegen een verdrinkingsdood, in 12 kommen sotoh dreef zijn we nu grootverbruiker van cellofaan en lijmstrips.

deze drager van shigella, salmonella, conjunctivitis, escherichia coli, poliomyelitis en parasitaire wormen havent mijn karma en ondermijnt mijn weg naar nirvana. meppers blijken niet bestand tegen het dodelijk geweld.

in de rottende mix van nasi koening, atjar, chutney en ander overgebleven voedsel baart het vrouwtje 800 larven. het openen van de bak met organisch bedrijfsafval laat een kraamkamer zien van duizenden nieuwe irritatoren in spe.

koffie chef?… lekker man! de hop op het terras kan alweer geoogst worden, de pianist sombreert ’n mooi leven.

%d bloggers liken dit: