wereldmuziek op zondag 29 maart: steffanus kor & batatuké

steffanus is percussionist en dat doet hij al 25 jaar in verschillende bands en landen. hij woonde 5 jaar in de bourgogne en speelde aldaar in de band kaophonic tribu. met deze band heeft hij o.a. getourd door frankrijk, zwitserland, belgië, nederland, hongarije, slowakije en canada. hij speelde regelmatig met bekende west-afrikaanse percussionisten en bands waaronder de malinees-groningse band dra mali, rod and the honest movement. het concert in de brasserie begint om 15.00 uur en is zoals gewoonlijk gratis. steffanus neemt de braziliaanse sambagroep batatuké mee voor dit concert. volgens steffanus wordt het een heel opwindende middag.

op 25 maart om 19.30 uur geeft steffanus een gratis djembé-proefles voor alle geïnteresseerden in het huis democratie naast de brasserie. je kunt je opgeven per mail bij steffanus: stebbel@outlook.com