the blue tram, folk&bluegrass festival

EWbl3muziekbluetramflyer710 op zaterdag 25 april vanaf 20.00 uur zijn er in de tramwerkplaats optredens van verschillende folk & bluegrass groepen. vanaf 1 april zijn er op de site van de tramwerkplaats kaartjes te bestellen. de kaartjes kosten 10 euro in de voorverkoop en 12,50 aan de deur op de dag zelf. je kunt ook nu al met ons bellen: 0597 434 885 of mailen: tramwerkplaatslijn3@xs4all.nl voor kaartjes. of je reageert hieronder met je emailadres, dan zetten we je op de intekenlijst.

vooraf is er vanaf 17.00 uur de mogelijkheid om in stijl te dineren. amerikaans dus: fried chicken from louisiana, a soup-swap as appetizer and a fresh fruitige dessert. 20 euro per persoon. graag reserveren op bovenstaand telefoonnummer of emailadres. of je reageert hieronder met je emailadres, dan zetten we je op de intekenlijst.

geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: