singer-songwriters op zondag: 15 maart: kira dekker!

EWbl3kiradekker710

a.s. zondag vanaf 15.00 uur treedt kira dekker op in brasserie lijn3 van de tramwerkplaats. kira is een jong singer-songwritertalent. ze nam deel aan het tvprogramma de beste singer-songwriter van nederland en was te zien in join the beat. kira weet een liedje over te brengen. het raakt je. dat is de kracht van een singer-songwriter. kira is een creative dagdromer die op zeer jonge leeftijd al wist dat ze artiest wilde worden. ze leerde haar eerste akkoorden op de gitaar toen ze zestien was en is sindsdien nog niet gestopt met spelen. in drie jaar tijd zijn al heel wat levensdoelen bereikt: een liedje zingen met matt simons, chris ayer, miss montreal en nielson kan ze namelijk al van haar “to do lijstje” afstrepen! we verheugen ons op haar optreden. de toegang is gratis.