jazz op zondag in de brasserie: 1 maart: jasper stuut jazzy sound

EWbl3muziekjasperensax710

a.s. zondag vanaf 15.00 uur speelt jasper stuut* met vrienden in de brasserie heerlijke, jazzy luistermuziek. ze hebben er veel zin in.
de druk bezochte live optredens op zondagmiddag gaan aan <a een groot optreden in mei in de theaterzaal van de tramwerkplaats vooraf. daarover later meer….
de toegang is gratis. welkom!

*jasper geeft muzieklessen geven in zijn studio en maakt studio-opnames met bands en artiesten. hij doet ook de begeleiding van muzikale en creatieve projecten. hij heeft vijf jaar lang ervaring in lesgeven, waarvan vier jaar bij een muziekbedrijf in stadskanaal. daarnaast doet hij de opleiding muziek aan de academie voor popcultuur in leeuwarden, speelt in de band the given horse en is hij begeleider tijdens optredens van onder andere anne verhart en thijs pot. ook word hij vaak ingehuurd als achtergrondmuzikant bij restaurants, recepties en openingen.

%d bloggers liken dit: